'The story of Abraham'


29 en 30 september a.s. zal op een bijzondere locatie het muzikale evenement ‘The story of Abraham’ worden uitgevoerd. Er zijn alleen staanplaatsen beschikbaar; wie liever wil zitten, kan een eigen (klap)stoeltje meenemen.

Het oude Bijbelverhaal van Abraham wordt aan de hand van 15 nummers uit de Top 2000 op een eigentijdse manier verteld in de stijl van The Passion (het Paasevenement, dat jaarlijks op TV wordt uitgezonden).
Aan dit evenement wordt meegewerkt door veel muzikale talenten van alle leeftijden. Zowel de leden van de band als ook de solisten en de verteller zijn al maanden met veel enthousiasme en plezier druk bezig met de voorbereidingen. Ook Gospelkoor Masjiach uit Scherpenzeel, aangevuld met extra zangtalenten speciaal voor dit evenement, is al maanden druk aan het repeteren onder begeleiding van de enthousiaste dirigent van dit koor.
Om zoveel mogelijk bezoekers van dit mooie evenement te kunnen laten genieten is gekozen voor de uitvoering in de accommodatie van de Valleiruiters aan de JF Kennedylaan 2 in Woudenberg, waar 500 bezoekers per avond welkom zijn.

Gratis kaarten voor dit evenement zijn reeds te bestellen via https://forms.gle/9VdvgcXd4rhp8nfc7
(De bevestiging via de mail na aanmelding is tevens het toegangsbewijs; bewaar dit dus goed!)