Kerkbalans 2024

Kerkbalans 2024, gas-vrij en gastvrij naar de toekomst

Zoals u van ons gewend bent, komen we ook nu weer naar u toe met de actie Kerkbalans. Dankzij uw jaarlijkse bijdrage blijft de PG De Voorhof een plek van betekenis, verbinding en ontmoeting.

Dit jaar staat in het teken van gas-vrij en gastvrij naar de toekomt. In de folder is een toelichting hierover te lezen. In de folder is een toelichting hierover te lezen (pdf).

De welbekende € 2,- actie zal in mei worden gehouden.

Onze kerk heeft een ANBI-status, waardoor uw gift tot op zekere hoogte aftrekbaar is van de belasting.
Wilt u uw gift volledig aftrekbaar maken van de belasting? Vul dan een formulier ‘Giften in geld’ in. Dit formulier kunt u opvragen via penningmeester.cvk [apenstaartje] pkndevoorhof.nl.

Geef wat uw hart u ingeeft en uw portemonnee toelaat.

Namens het CvK,
Dirk Jan de Kruijf
 


Door gebruik te maken van het digitale toezeggingsformulier neemt u de vrijwilligers die kerkbalans rondbrengen veel werk uit handen. Wanneer u op onderstaande link klikt opent het toezeggingsformulier. Er wordt hier eerst gevraagd om uw postcode, huisnummer, geboortedatum en registratienummer in te vullen. Het registratienummer staat in de brief of e-mail die u van ons heeft ontvangen voor de actie kerkbalans.
 

Klik hier voor het toezeggingsformulier voor Kerkbalans

Als u het registratienummer niet meer kunt vinden open dan het toezeggingsformulier en klik daar op de link ‘Ik ben mijn registratienummer kwijt’. Als u daar het e-mailadres gebruikt dat bij de Voorhof bekend is ontvangt u enkele ogenblikken later een e-mail met uw registratienummer. Als het gebruikte e-mailadres bij de Voorhof nog niet bekend is zal het kerkelijk bureau het registratienummer z.s.m. naar u toe mailen.