JOP Kids

JOP kids

Wat is JOP KIDS hoor ik je denken?  JOP KIDS is de club voor kinderen van groep 5 t/m 8 van de Voorhof! Elke 14 dagen is er een JOP KIDS clubavond verdeeld over 2 groepen groep 5/6 en groep 7/8.
Tijdens deze avonden zullen we een bijbels thema behandelen. We gaan hierover met elkaar in gesprek en doen daarnaast activiteiten die bij het thema aansluiten. Denk hierbij aan knutselen, spel of uitdagingen. De oudste groep doet  mee met sirkelslag. En met elkaar vieren we sinterklaas en kerst. We beginnen komend seizoen met een spectaculair jopkidskamp (meer info vindt je verderop op deze website).  Heb je je nog niet opgegeven en wil je graag meedoen? Stuur een mail naar jopkids [apenstaartje] pkndevoorhof.nl vermeld je naam, adres, telefoonnummer en op welke school je zit. Dan voegen wij je toe bij de club. 

15 september 2022 is er een inloop voor ouders en kinderen die meer willen weten over jopkids. Deze is in de Voorhof vanaf 19:00u tot 19:30u

22 september 2022 is onze eerste officiële clubavond

De jopkidsavonden zijn op donderdagavond in de soos van de Voorhof van 18:30u tot 19:30u. De groep start als geheel en zal halverwege de avond splitsen in de jongste groep en de oudste groep. 

We zijn ook op zoek naar mensen die het leuk vinden om leiding te geven tijdens de jopkidsavonden. Heb je interesse? stuur een mail naar jopkids of spreek 1 van de contactpersonen aan. 

Contactpersonen:
Marten Jan Kooistra, Janneke Smit en Arieene Koelewijn
jopkids [apenstaartje] pkndevoorhof.nl